De Klussenier Tom Huyser
De Klussenier Tom Huyser

Savornin Lohmanstraat 102
3214 XB Zuidland

Dien uw offerte-aanvraag in   

0181 77 27 31
06 3850 2998
tomhuyser@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 64723542

Even voorstellen

Mijn naam is Tom Huyser, woonachtig in Zuidland. Voor het gebied tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en verbouwwerkzaamheden. Daarnaast verzorg ik voor zowel particulieren als bedrijven graag het onderhoud.

Beroepsmatig heb ik erg veel ervaring opgedaan in de bouw- en verbouwbranche. Naast mijn werk was ik ook altijd bezig met klussen en verbouwen. In mijn eigen huis ben ik de laatste paar jaar druk geweest met verbouwen. Maar ook bij bekende en familie heb ik al regelmatig keukens en badkamers geplaatst en andere kleinere werkzaamheden uitgevoerd.

U kunt voor alle werkzaamheden bij mij terecht. Het plaatsen van een complete badkamer en keuken, timmerwerk, onderhoud en al het reparatiewerk.  U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Kortom, heeft u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact op of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Zuidland op www.klusseniertomhuyser.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...